Om oss

Land Trykkeri as holder til på Dokka og ble etablert i 1993. Det blir drevet av innehaverne, typograf John Egil Hansen og offset-trykker Trond Narten Svendsen. Gaute Hartveit Hansen produserer skilt, bil og vindusdekor, konturskjærte etiketter, storformater og tekstiltrykk. Vi har også Marita Sveum som jobber med sats, oppsett og redigering av bilder og tekst med på laget. Vi har tilsammen mer enn  65 års erfaring innen grafisk bransje. Land Trykkeri as er godt etablert på Østlandet og hadde i 2019 en omsetning på 6 mill.

Vi er kjent for å tilby konkurransedyktige priser og rask levering særlig på blader, brosjyrer, hefter og bøker. På vår storformatprinter produserer vi plakater, banner, rollups, bil- og vindusdekor og skilt til både fasader og idrettsarenaer. Takket være vår store kontaktflate med flere samarbeidspartnere kan vi levere både små og store opplag til svært hyggelige priser.

Vi er en miljøfyrtårnbedrift og  leverer varer på døra med elbil over hele Østlandet.

Vi holder til i første etg i Heimskogen 24 på Dokka.

Våre ansatte

John Egil Hansen
​Typograf

Trond Narten Svendsen
Offsettrykker

Marita Sveum
Sats og layout

Gaute Hartveit Hansen 
Storformat, skilt og bildekor

Lokal sponsing

Land Trykkeri as er sponsorer av lokale lag og foreninger, blant annet Nordre Land Fotball, Raufoss Fotball og Reinsvoll IF Fotball.

​I tillegg til støtter vi en mengde kulturaktiviteter og vi har fadderbarn i Flyktningehjelpen.

Miljøansvar

Land Trykkeri as er en Miljøfyrtårn-sertifisert bedrift. Vi jobber aktivt med en egen handlingsplan for å redusere energi-forbruk, avfall og utslipp vedrørende varetransport.

​Vi har daglig miljøvennlig kjøring til Gjøvik, Land og Toten, og stikker gjerne innom deg.

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
61 11 00 70